Η εταιρεία 3D Mapping Agency ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2014. Ασχολείται με την παραγωγή θεαμάτων από το 2001, έχοντας στο βιογραφικό της εκατοντάδες επιτυχημένα events.
Διαθέτει συνολικά πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη του «Out of Home Media» (OOH Media) που ειδικεύεται στην τρισδιάστατη χαρτογράφηση προβολών, διαδραστικά έργα, συναρπαστικές προβολές μεγάλης κλίμακας, διοργάνωση events.

Aποτελείται από μια ομάδα άρτια καταξιωμένων δημιουργών, τεχνικών και
παραγωγών με πρωταρχικό σκοπό να κάνει την ιδέα σας πραγματικότητα. Η μεγάλη εμπειρία, η εξειδίκευση, η τόλμη και ο υψηλός δείκτης εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού, συντέλεσαν στην κατακόρυφη άνοδο της δραστηριότητάς της.

Μέσα από τη δημιουργική σκέψη και την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, παρέχει ευέλικτες και προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες της, οι οποίοι την κατατάσσουν σε μια από τις πλέον έμπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο.

Συνεργάζεται με τις πιο εμβληματικές εταιρείες και καλλιτέχνες στην Ελλάδα, βραβευμένες εταιρείες παραγωγής, δημιουργικά διαφημιστικά γραφεία, διοργανωτές εκδηλώσεων και εταιρείες δημοσίων σχέσεων .
Η αφοσίωσή της και η ενέργειά της σε κάθε πελάτη θα είναι πάντοτε η ίδια, καθώς στοχεύει να παρέχει το καλύτερο δυνατό προϊόν και υπηρεσία με όλους όσους συνεργάζεται.

Η εταιρεία 3D Mapping Agency είναι το σημείο όπου τελειώνει η αναζήτηση – και ξεκινά το μήνυμά σας

Η τεχνολογία του 3d mapping μεταμορφώνει οποιοδήποτε αντικείμενο σε τρισδιάστατη οθόνη και οποιαδήποτε εκδήλωση σε αξέχαστη εμπειρία! Ξεχάστε την επίπεδη προβολή, καθώς το 3d mapping έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα πραγματικό αντικείμενο, όπως ένα κτίριο, και να προβάλει πάνω στους τοίχους του γραφικά κινήσεων, βίντεο και τρισδιάστατες εικόνες χωρίς καμία παραμόρφωση. Το σκηνικό που προκύπτει είναι εντυπωσιακό, επιβλητικό και απίστευτα αληθοφανές. Οι θεματικές επιλογές είναι ατελείωτες, όπως και η φαντασία μας!Το 3d mapping είναι το απόλυτο εργαλείο για διαφημιστικές καμπάνιες και ιδανικό για την εντυπωσιακή προβολή της επωνυμίας-εμπορικού σήματος της διαφημιζόμενης εταιρείας.

3D Mapping Δημιουργικό

Ικανοί επαγγελματίες από τον χώρο της γραφιστικής, του προγραμματισμού και της αρχιτεκτονικής  απαρτίζουν τη δημιουργική μας ομάδα και κάνουν πραγματικότητα ακόμα και την πιο εξεζητημένη ιδέα. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται και η δημιουργία 3d Animation κινηματογραφικής ποιότητας.

3D Mapping Εγκατάσταση

Ειδική καταγραφή και μελέτη του χώρου για την εγκατάσταση του συστήματος
VIDEO MAPPING σε οποιαδήποτε διαθέσιμη επιφάνεια

3D Mapping Εξοπλισμός

Διαθέτουμε:
Projectors από 3.500 έως 30.000 Ansi Lumens Laser
Ειδικούς αισθητήρες σώματος & κίνησης
Ειδικές διαφανείς μεμβράνες για προβολή σε τζάμι
Στούντιο ήχου, κινηματογράφου & Green Screen
Οθόνες οπίσθιας προβολής, οπτικοακουστικά εφέ, γιγαντοοθόνες
Επαγγελματικό φωτισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και συναυλιών.

3D Mapping Κατασκευές

Κατασκευή και υλοποίηση της μελέτης ειδικών κατασκευών προβολής, σκηνικών και αντικειμένων για θεατρικές παραστάσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και
παντός είδους εκδηλώσεις.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όταν η τρισδιάστατη προβολή συνδυάζεται με καλλιτεχνικά δρώμενα, το
αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
Μια καλλιτεχνική ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, όπως χορευτές, ηθοποιοί,
ακροβάτες, ζογκλέρ, καθώς και αθλητές, εντάσσουν την τέχνη και τις ικανότητες τους στην τρισδιάστατη προβολή παρουσιάζοντας στο κοινό έναν εντελώς νέο κόσμο αλλιλεπίδρασης. Με αυτόν τον μοναδικό τρόπο δημιουργείται ένα νέο είδος ψυχαγωγίας που συνδυάζει την εικόνα με το performing και η ζωντανή σας
παράσταση θα γίνει ένα συναρπαστικό ταξίδι!

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις διαδραστικές εγκαταστάσεις  μπορούμε να ανιχνεύσουμε το φυσικό κόσμο μέσω τεχνολογίας και να δημιουργήσουμε ήχους και εικόνες που αντιδρούν στον χρηστη. Έτσι ο θεατής από παθητικός δεκτης, γίνεται ενεργός συμμετέχων στον τρόπο που του παρουσιάζεται το περιεχόμενο.
Χρησιμοποιούμε μια γκάμα από ηλεκτρονικούς αισθητήρες αλλά και κάμερες που βλέπουν τρισδιάστατα ώστε να αιχμαλωτίσουμε την προσοχή ενός ή πολλών θεατών.
Συχνά συνδυάζονται με projectors η άλλα προβολικά συστήματα και δημιουργούν ένα σημείο ενδιαφέροντος και συζήτησης στο χώρο εμπλέκοντας το θεατή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

1821-2021

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Με αφορμή τον εορτασμό για τη χρονιά που σηματοδοτεί τα 200 χρόνια ελληνικού έθνους έχουμε δημιουργήσει συγκερκιμένο περιεχόμενο με γνώμονα την ελληνική επανάσταση. Έχουμε δημιουργήσει μια παλέτα από τρισδιάστατους χαρακτήρες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Επίσης έχουμε εμβαθύνει στις αρχιτεκτονικές τάσεις που έχουν δημιουργηθεί ή υπάρξει τα τελευταία 200 χρονια στον ελληνικό χώρο. Βυζαντινά κτίρια και ναοί, νεοκλασικά και αργότερα μοντερνισμός μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Σεμινάρια διαδραστικής τεχνολογίας και video mapping θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου 2021

    CONTACT US

    Διεύθυνση: Σπάρτης 22 Χαλάνδρι

    Τηλέφωνο: +30 210 685 6027
    Κινητό: +30 697 012 5134

    Email: info@3dmapping.gr